Powered By Blogger

Sylwias BLOGG

Hej....kul att just du tittade in hit!
Kommentarer gillas, så lämna gärna ett spår efter dig♥

Summa sidvisningar

lördag 23 april 2011

Cementblandaren.......äntligen!!!


Färgen är väl inte min Favorit, hatar Orange......men skit samma, dessvärre var det ingen Kabel med.......hmmmm alltid skall det vara något som inte klaffar, får ringa upp Företaget i fråga.........tycker ju att kabel hör till, annars kan man ju inte använda den, om den inte ingår, kanske en sån upplysning vore på sin plats....eller?????
Idag kom ingen Sundsvalls Tidning.....igen, nääe nu är det nog dags att "klippa av" sista förbindelsen med Sundsvall, tråkigt, men varför betala för en tidning som strular så in i bängen???
Nu till roligare saker, är verkligen glad åt Cementblandaren, har så många saker jag vill gjuta, men först o främst skall jag gjuta kantsten till våra jätterabatter, på sidorna om BroVerandan!
Sen skall jag gjuta en Platta för det nya Växthuset, vi har ju gamla Fönster sparade, när vi bytte i Huset!
Igår red jag för 3:e gången, hur härligt som helst, kändes faktiskt lite bättre i ryggen, blev väl lite uppmjukad där, Jitske är en sån underbar häst, hon var så avslappnad igår, då är det så underbart att rida, Lasse hade en "rodeo" med Gayen igen, naturligtvis under Galoppen, han "ser" inte förtecknen, är inte så uppmärksam, Gayen är ju alltid "spralligare" under Pälsfällningen, men snart är den väl över förhoppningsvis!
Vi provade åxå att Videofilma, utvecklande att se sig själv, man sträcker lite extra på sig, när man vet att det filmas, det är ju bra, skall rida idag igen, skönt nu när träningsverken inte kommer efter ridning, så vi ska filma idag åxå, ställa Kameran på ett annat ställe, se hur det blir, vill ju filma när vi skall rida för Instruktör! Vi köpte åxå en ny Kompressor, som står upprätt på hjul, lätt att dra med sig, den gamla har hjulen gått sönder och den är så tung att bära! Jaa så är det Påskafton.............våren kryper vidare, nya tecken varje dag, så underbart, ljusare och ljusare på kvällarna åxå, tänk att nu har man redan glömt kylan och all snö, tur det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar