Powered By Blogger

Sylwias BLOGG

Hej....kul att just du tittade in hit!
Kommentarer gillas, så lämna gärna ett spår efter dig♥

Summa sidvisningar

onsdag 20 april 2011

Att ha glädje i sitt liv är livsviktigt!

Hur sant är inte detta...............vi skall tänka på detta  dagligen, glädjas åt de små tingen, som att få vakna på Morgonen, kunna kliva upp ur sängen mm. Det finns så mycket att vara glad åt och det finns säker lika mycket att inte vara glad åt!
Har en bok+CD som heter "att välja glädjen" av Kay Pollak, jaa det är faktiskt sant, man avgör det själv, till stor del, väljer hur man vill leva och må, sen kan ju Sjukdom strula till det, men även där finns viktiga val att göra! Brukar ta fram CD och titta på ibland, för man glömmer bort, mycket av det viktiga som säga där, så repetition behövs*skratt*
Jag tycker om att skratta, att få vara glad, men det kommer inte av sig själv alltid, men jag som haft ett "Trauma" i mitt liv[15 år sen] tidigare, med en "abusive"[känns bättre att skriva det på engelska] sambo, lär man sig att uppskatta livet, uppskatta verkliga vänner, snälla personer som man kan lita på, sådana som inte uppfyller de små kraven, går handlöst bort ur mitt liv! Lars-Erik har fått mig att läka, få tillbaka tryggheten och glädjen och framför allt glädjen med Hästlivet, att han åxå älskar Hästar, gör inte det hela sämre! Fick/får kämpa, för att få tillbaka Självförtroendet och Självkänslan efter de åren, hade mycket olika Rädslor, var tex skiträdd att rida, fattade inte det, för det hade aldrig hänt något med Hästar, men det bottnade förmodligen i det helt nerrivna både Självkänsla/Självförtroende, så gör ju dessa s.k. människor, dom drar en till botten, för att ha Makten över oss!
Men det går att "komma upp" om man verkligen vill det, men det kräver mycket jobbigt arbete från en själv och Kärleksfulla personer, runt om, som förstår, när man kanske inte reagerar, som vanliga Människor gör, de Psykologiska Ärren, sitter kvar t.o.m. i Huden, Kroppen och Själ! Vi är många, som upplevet detta, se dig omkring, av alla du ser, finns alltid någon som fått sitt liv förstört, fast det kanske inte syns på utanskriften! Vi berättar inte detta för Kreti och Pleti, endast för sådana vi känner oss trygga med och som vi vet inte springer o berättar det vidare, för vem som helst! Men samtidigt är det viktigt att prata om det, för att få det ut och ur ett annat Perspektiv!
Att få lov att känna Glädje.............är en underbar känsla, som vi ska vara rädd om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar