Powered By Blogger

Sylwias BLOGG

Hej....kul att just du tittade in hit!
Kommentarer gillas, så lämna gärna ett spår efter dig♥

Summa sidvisningar

söndag 31 juli 2011

Nerium i Blommning

Vår Gamla Ek, bär Ekollon

Tänk vad lite gödning kan göra!

Ridhästarna, dom enda som går på Bete just nu, för att inte bli smällfeta, bara halv dygnet!

En tidig Morgon, tyst o stilla!
Nu börjar det bli en vana att ge medicin 00:00 och sen stiga upp 06:00 igen för Medicin, ganska härligt att gå upp tidigt.....det är fräscht och stilla, Dr Alban får sin Medicin och sen får "InneKusarna" sin Frukost, sen går jag ner o gosar med Jitske o Gayen, som går på sitt Reducerade Bete, dom gillar när Solen går upp och värmer lite så här tidigt!
På Torsdag skall jag ner till ATG Kliniken Bergsåker för återbesök med Dr Alban och hans skadade Öga, hoppas att det ser bra ut o att han får behålla sitt Öga, och att vi slipper Medicinera, Idag skall vi träna lite Western igen, har tagit några "Mönster" som det heter i Western, Mönstret är ungefär som ett Dressyrprogram, det visar hur och var du skall rida och vad du skall göra, rörelse och gångart! Så vi skall bygga upp en liten lätt Trailbana och rida en Western Horsemanship WT= man rider i skritt fram till en Kon, vid Konen ryggar man 4  steg, sen Joggar= kort trav, man till  slutKonen! I ett förutbestämt Mönster!
Lite kontorsarbete åxå, pratat med Agria, för reglering av Kostnader för Albans Öga, tur att han är Försäkrad, nu uppe i 20 000:- + resekostnader och mediciner, har löst ut Medicin för 1726:- hittils, sen återbesök ett par tusen till! Inte så kul men nödvändigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar