Powered By Blogger

Sylwias BLOGG

Hej....kul att just du tittade in hit!
Kommentarer gillas, så lämna gärna ett spår efter dig♥

Summa sidvisningar

fredag 22 juli 2011

Fredag...........jagat Medicin till Alban!

FlugMask på, tejpad över VänsterÖgat!
Medicineringen har gått över förväntan. Alban har varit mycket samarbetsvillig och snäll, fick ju flänga ner till Timrå för att få tag i hans Pencellinsprutor, passade då på att åka till Hööks, där fanns en SchettisFlugMask, bra att få rätt storlek! Vi hade lite tid över, så vi drog till Färsta, där RideCamp pågår, sista dagen idag, det handlar alltså om Western, Westernlärare och Elever kommer från USA för att Elevern skall få typ hålla Lektion, under Lärarens överinseende! Haha det blev mest prat..........träffade en Tjej från "förr i tiden" Agneta, det var verkligen kul, som att förflyttas i tiden på nåt sätt, hon var sig lik, lika trevlig och glad som på den tiden, så det var dagens höjdpunkt, trots att jag missade att titta på Western, hahaha
Jaa så jäkta hem till var 4:e timmas Medicinen och sätta på Alban Masken som vi nu tejpat, det gick bara bra, han gick ut i sin egen Gräshage och betade!
en for vi o köpte Thaimat, fick ingen Lunch p.g.a att hans Medicin inte gick att uppbringa i Härnösand, skitdåligt tycker jag!
Nu koppla av med Thaimat och en Öl, välförtjänt♥!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar