Powered By Blogger

Sylwias BLOGG

Hej....kul att just du tittade in hit!
Kommentarer gillas, så lämna gärna ett spår efter dig♥

Summa sidvisningar

lördag 8 januari 2011

Leeuwardeen FrieserKeuring Jan-11

ULDRIK457-Jan11

Idag  sovit ett par timmar[efter en osoven natt] Sen upp o tittat på Datorn, FrieserHingstKeuring från Leeuwardeen Holland! Jisses vad otroligt mycket vackra Hästar!
Vi fick se ULDRIK457, som vi är intresserad av, som Hingst ev till Jitske, när vi bestämt om vi skall ha flera föl, på henne!
Sen fick vi åxå se TSJERK328, Ebenholtz pappa, det var så roligt att se dem live, men jisses vad Handlerna fick springa, där skulle man inte hänga med alls*skratt* Ebens pappa TSJERK, är en gammal Hingst, över 23 år, men jättefin ändå, gamla gubben!
å blev det kallt igen, -14, men imorgon ska det bli Tö, fan tro´t.
Lars-Erik håller på o gör iordning där nya InfraBastun skall stå, det kommer att bli super för oss som har ont, Lasse har haft så ont i sina leder, mest handlederna, somåxå är deformerade på honom, sen är dom helt stela, han kan inte böja handlederna alls, men för några dagar sen, spolade jag upp ett hett "spabad" och så badade vi båda två, sen hade vi inget ont, Lasse klarade sig i flera dagar! Så InfraBastun kommer förhoppningsvis att bli vår nya "smärtstillare" very nice indeed!
                                               All for Today, folk´s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar