Powered By Blogger

Sylwias BLOGG

Hej....kul att just du tittade in hit!
Kommentarer gillas, så lämna gärna ett spår efter dig♥

Summa sidvisningar

torsdag 6 oktober 2011

Onsdagsträning


Ja så var det Torsdag......veckorna går fort! Igår så var det Träning för Ingrid igen, tredje gången.....och det går framåt för varje gång! Jitskan var lite "springig" igår och lite upp/ner i formen, men skötte sig hyfsat, hon "tar" inte alltid Galoppskänkeln, och springer in i Galoppen, så igår fick Sara ta ett litet Spö, som hon kunde förstärka med, om hon ignorerade Galoppskänkeln, det fungerade, t.o.m. nerkortninga av springsträckan före galopp. Igår Galopperade dom på 20m Volt, det fungerade faktiskt....vi har ju lösgalopperat 2 ggr på 20 m Volt, och dessutom tränat på fattningar, träning träning! Tyckte att hon inte
alls var lika svettig igår....så orken blir bättre o bättre, idag ingen träning för Damen, ut o bara mysa i skogen o vila o hämta nya krafter!
Själv dras jag med en envist Virus, inte riktigt sjuk, utan halvhängig mest hela tiden, har varit så i 3-4 veckor, vill liksom inte släppa!
Idag tar vi det lugnt....vi hjälps åt att Mocka, alla har varit inne inatt, blev sent igårkväll, kom inte hem förrän nästan 22:30, då skulle resten av Hästarna in o fodras, men fick ju sova inatt, som tur var! Nu skiner faktiskt Solen.....det skulle ju regna?????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar