Powered By Blogger

Sylwias BLOGG

Hej....kul att just du tittade in hit!
Kommentarer gillas, så lämna gärna ett spår efter dig♥

Summa sidvisningar

söndag 16 oktober 2011

Drömmen Besannas, eller, nu har den startat!

Igår for vi till HRK, Klubbdressyr....Sara&Jitske skulle begå sin allra första LC:1, Jitske äe ju inte klar på långa vägar....hon går inte stadigt i Form, Galoppen går framåt, men behöver mycket mera träning.....men någonstans ska man börja......bara att vänja sig vid andra platser, låta bli att bli stressad tar tid att träna bara det! Jitske är lite upp/ner i formen, men den är ju under utveckling....så det är ju förståeligt! På det hela taget skötte dom sig fint, lite dipps här o där, från bådas håll*skratt* Sara glömde programmet, Jitske kontrade med att ta fel Galopp i Höger Volten.......men det gör ingenting, "all vår början bliver svår" När man börjar ska man bara "tävla mot sig själv" försöka få lite bättre Points, för varje gång!
För mig som haft en en "Dröm" att Jitske ska få komma ut på Dressyrbanan, så har den Drömmen startat nu.....nu är det bara att jobba vidare på den Drömmen!
Sara är verkligen en stor del att den Drömmen besannas, "lotsar" verkligen Jitske framåt med mjuk Hand, Tack för att du finns i våra Liv, Sara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar