Powered By Blogger

Sylwias BLOGG

Hej....kul att just du tittade in hit!
Kommentarer gillas, så lämna gärna ett spår efter dig♥

Summa sidvisningar

torsdag 1 september 2011

Long time....no see!



Nämen nu måste jag rycka upp mig o uppdatera min Blogg.............så det blir ett litet sammandrag av senaste tiden! Den 27/8 var vi till Färsta på Westerntävling....vi hade ju tänkt rida några Nybörjarklasser, men eftersom vi red så mycket o intensivt, på Westernträningen helgen innan, fick Skavsår både här o där, båda två, så fickdet bara bli en Showmaship at Halter, d.v.s man visar upp hästens lydnad och följsamhet, i Grimma, tror att det är Uppvisaren som bedöms, hur duktig man är att visa sin häst! Jaa....vi fick ett 2:a Pris, vilket inte alls var väntat.....första gången vi var ute på en Tävlingsplats....vi var inte alls så duktiga, men Motståndarna förmodligen ännu sämre, tror klassen innehöll 5 st, varav 3 st blev uteslutna....p.g.a att dom inte gick på rätt sida av Konerna....det var värre än dom fel jag gjorde*skratt* Vi gick iaf på rätt sida av Konerna! Nu i veckan hjälpte vi åxå Brorsan Leif att flytta till en alldeles egen Lägenhet......det är nog bäst att ha ett eget Krypin, än att bi ihop med någon och inte komma sams, så det blir nog bra, han skulle förmodligen gjort det, direkt från Huset.....och tagit det lite lugnt, men lätt att vara EfterKlok!
Igår Åskade det flera gånger, kom en skvätt Åska , Blixt o Dunder och Regn på Kvällskröken åxå, så Kusarna fick komma upp från Betena och under Tak!
Vi har haft en jobbig vecka som har slitit på oss.......men tror vi kan komma vidare nu, och vara lite mera Observanta och Toleranta, så vi får må bra tillsammans, för det vill vi ju!
Nu skall vi ut o Spela Boll med Hästarna, sen skall Jitske LösGaloppa för 2:a gången denna vecka, har bestämt att Lösgaloppa henne 5 ggr/vecka, sen utröna om den uppsuttna Galoppen blir hjälpt av detta, det är Planen iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar