Powered By Blogger

Sylwias BLOGG

Hej....kul att just du tittade in hit!
Kommentarer gillas, så lämna gärna ett spår efter dig♥

Summa sidvisningar

torsdag 22 september 2011


Dålig jag blivit på att uppdatera Bloggen......men det händer mycke nu, i Onsdagskväll var vi till Svedje Ridhus, Sara&Jitskes första träning för Ingrid N.....Sara var nervös, hade aldrig tränat för Ingrid.....men jag sa att inte behöver du vara nervös, jag var nervös för att Jitske inte skulle "uppföra" sig, men det gjorde hon med den äran, och Sara red henne så fint, och t.o.m. Galoppen gick bra, för att vara Jitske, så vi blev så glada, och Sara var jätteglad och tyckte det var skitkul, det värme mitt hjärta, gulliga Sara, hon tänkte t.o.m betala Ingrid själv, men lilla gumman, naturligtvis betalar vi, vi är ju jätteglada att du rider Jitske o kämpar på!
Till helgen blir det Westernträning nere på THF, Winn har träning där, varje månad, så vi hoppade på ett återbud, ska bli kul, Sara har ju farit till Skåne, så det blir ingen Söndagsträning för oss, men Westernträning för Regina istället!
Surväder har det varit idag åxå, så vi hjälptes åt att mocka o väga upp Hö, sen tog vi Jitskan och Eddie Rex och gick en Promenad i skogen, Jitske har varit igång nu i 6 dagar på raken, så vi tog det lugnt med henne idag!
That´s All For Today, Folk´s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar